Monday, September 29, 2014

Mianhae.

Hi. 

Betul berhabuk dah blog ni. Dulu ye ye nak update tiap minggu. Puihh. 

Dah setahun dah kerja dah ni. Kerja pun dah tukar. Cari angin baru orang cakap. Erm. Nak cerita ape? Erm. Komitmen dah bertambah. Paham-paham jelah. Heheh.

Orang cakap manusia sentiasa berubah. Manusia perlu untuk berubah. Mungkin betul tapi rasanya ada jugak benda yg tak boleh berubah. Rasa sensitif tu still ada lagi. Aha yg itu perlu ubah kot. Kalau tak memang sejarah akan berulang kot. Hadoi.

Aku umur dah dewasa dah (ke dah tua?), dah kena start cari duit lebih dah. Tanggungjawab jangan lupa. Nak seronok? Agak susah dah. Dah dewasa ni kena rajin lebih sikit. Kalau tak nanti melepas. Erm.

Cuba utk tenang, gelisah pula datang melanda. Cewah. Puihhh.



-_- Mianhae.