Wednesday, May 16, 2012

Hidup Aku

Heyo semua.


entry pertama aku dekat perlis ni. walaupon dah nak final dah ha. memang lambat. ni pon sebab pinjam kawan punya bodben. bhahaha.

2 minggu lepas aku baru habis sukan antara skool. aku mcm biasa lah bawa team volley lelaki dan perempuan. tapi disebabkan masa game yg sama antara lelaki dan perempuan, jadi aku terpaksa menyerahkan team perempuan kpd kapten mereka. ni ha nak cerita bahawasanya team volley aku kali ni dapat no 4. ouh. peningkatan drpd tahun lepas. setiap tahun meningkat naik. sesuatu yg bagus. team perempuan plop kalah di suku akhir. okai lah tu. mari cuba lagi tahun depan.


nampak gaya aku spike? sampai hilang setengah tangan dan bola itu.


dengar captain cakap ni weh.


my volley team. aku puas hati. trimas.


final exam dah dekat. tinggal lagi seminggu setengah nak study week. aku plop mcm tak prepare apa lagi pon ha. bila nak berubah ni? 

erm erm erm nak cerita apa lagi? tempat praktikal dah dapat, alhamdulillah. dekat seremban officenya. aku kena hantar ke mana pon tak tahu lagi. yg aku dengar mungkin kena hantar ke site dekat satu taman dekat pd ni. tapi tak tahu lagilah mcm mana. tunggu jelah mana mana pon.

hujung minggu ni mungkin nak join explorace dekat wang ulu ni. minggu depan plop maybe join bola sepak 9 sebelah kat wang ulu ni jugak. yeah. lagi baik aku menyibukkan diri dari asyik tido je. 

tadi tengah hari pergi derma darah. yelah. tetiba aku memang minat gila nak derma darah ni. aku tahu aku 'baik'. terima kasih. 

cuaca malam ni panas sepoi sepoi tak reti bahasa. sambil melayan perasaan di malam hari, aku mula teringat pada si dia. aha hari tu aku ada mimpi si dia. peh. ini namanya gila meroyan. tapi tak apa. dah lama jugak tak rasa mcm ni. kadang kadang seronok jugak. hidup kena enjoy semua benda okai.





^__^ memang banyak fikir pasal si dia. wah. jiwang. gila. cukup. sekian. oyasumi nasai.







No comments:

Post a Comment