Tuesday, January 24, 2012

Lepas Lama Senyap

Yo;

bersarang? ya. memang dah bersarang blog ini. sebab kat wang ulu ni aku tak boleh nak update. apa kena entah line internet nya. mengong.

so hari ni, malam ni, aku nak sambung sikit la pasal kehidupan ku. ouh ya sekarang aku dekat rumah. tengah cuti 3 minggu. 

nak cerita pasal apa? tak tahu sebenarnya. sekarang tengah dengar lagu IU ni. besh juga. banyak juga lagu korea yg baru aku layan. contohnya


video
ni lagu MBLAQ. try layan memang sedih. malas nak cerita, layan sendiri dulu okai.


video
yg ni pun boleh tahan. IU memang cumil sangat.


sebenarnya banyak lagilah. malam malam yg dingin ni memang besh layan lagu lagu mcm ni. boleh buat teringat kisah lama. ish. 

nak tulis apa lagi? post sikit sikit sudah lah. lepas ni on lagi. kbai.



^__^ you cry, i cry.




No comments:

Post a Comment