Monday, January 30, 2012

Hari Yang Penat

Yo;

hari ni setel dah. hari yg memenatkan. tadi rumah aku ada buat tahlil sikit. makanan semua masak sendiri. layan tetamu. mengemas. menghidang. membasuh. macam macam lagi. semua family aku penat sampai ada yg demam dah.

sekarang dah masuk seminggu dah aku duduk rumah. memang heaven. yelah. tak ada fikir pasal study ke homework ke class ke. tapi masih lagi ada sikit kerja yg kena setelkan. resume tak siap lagi. report utk panjat gunung dulu tak siap lagi. ada lagi 2 minggu cuti, jadi mulai esok kena start setelkan satu satu. azam tuh.

esok adik adik aku dah start sekolah. jadi rutin aku akan jadi mcm biasa. bangun pagi hantar dorang ke bas, kemas kemas rumah sikit, kemudian tidur balik. ouhh yeah jangan jadi malas esok pun cukuplah.

2 minggu lagi dekat sini. aku rasa rambut aku akan pendek lepas nih. nak try stail lain plop. haha. tengok lah mcm mana nanti. adik aku suruh pergi potong dekat kedai plop. dah berapa tahun tak pergi potong dekat kedai dah ha. aigoo.

motor aku plop bila entah nak sampai. mungkin esok kot. sabo jolah. 

mesej die hari itu aku masih simpan lagi. nak delete? aku tak tahu. aishh.








^__^ maybe.




No comments:

Post a Comment