Thursday, December 1, 2011

Malam Moody

Huh.

yes. another bad day. bad evening actually. 

tadi pergi main bola. senang cerita, aku main macam hampeh tadi. aku tak cukup gagah. aku tak cukup bagus. aku tak cukup hebat. itulah kesimpulannya.

nampak remeh, tapi entah kenapa..............aduh. mengong sebentar.

esok ada test design pula. patut time macam ni kena lagi elok sebab otak tengah laju sebab tension. tapi rasa mahu tidur pula. tapi dah minum nescafe dah tadi. konon konon sebab nak stay up lah. kalau tidur sekarang nanti rugi pula minum nescafe tu.

bila tengah mood serius ni, muka dan kelakuan juga kena serius. esok? mungkin serius juga. yes. muka ketatlah apa lagi. aku kisah apa.

aihhhh kena kuatkan diri mahu study dulu. huh.



^__^ sedia untuk hari esok.





No comments:

Post a Comment