Sunday, December 11, 2011

Entry Di Satu Petang

Hahaha !

petang petang ni lah aku tiba tiba terasa nak tulis blog. uh. tengah bosan lah ni. walaupun kerja berlmabak lambak lagi. tak habis habis.

esok dengar cerita ada game. aku memang nak main. tapi tengok keadaan jari ni dulu lah. tapi rasanya macam tetap nak main juga je.

bila exam makin dekat ni, terasa juga tekanan nya. adeh. 

petang ni ingat nak joging jelah. tunggu kalau kalau ada member nak join. konon nak kasi fit lah. alih alih cepat penat juga. adeh.

malam ni kena start study lah. serius. esok pula kena start jimat. memang mencatu lah nampaknya.





^__^ tak sabar tunggu esok ! heheh





No comments:

Post a Comment