Thursday, November 10, 2011

Seremban Jap Tadi !

Ouhhh!

dah jam 3 pagi. tadi aku sanggup bangun cuma untuk menyambung download running man. huahua. kat rumah ni je lah boleh na download ke apa ke, balik wang ulu nanti dah tak boleh dah.

tadi aku dah pergi seremban, beli beg baru tu. he he. mula mula fikir nak beli yang dalam RM60 punya (mahal dah tu bagi aku), tapi bila fikir balik baik ambil yang murah je sebab bukan nak pakai selalu pun. jadi aku pun beli lah yang RM40 saja. 

alang alang dah sampai terminal 1 aku pun terus lah bertanya pasal tiket bus aku tu. jadi aku pun dah tahu lah platform mana yang perlu aku tunggu nanti. setel.

esom malam aku balik dah. aiseh sangat lah tak best. tapi tak apa sebab ada benda lain aku kena fikir time kat wang ulu nanti. 



^__^ ouhh beg baru. huahuahua.




No comments:

Post a Comment