Tuesday, August 2, 2011

2nd Puasa Sambil Kerja

Ceh !

hari ni aku kerja macam biasa masuk jam 6.30 pagi sampai lah petang. lagi sekali aku kena jaga luar sebab tak ada orang. mula mula cakap aku jaga dalam tapi sekarang aku tengok jadual aku dah kena duduk luar setiap hari. entah apa apa. tahi.

bila benda macam ni dah jadi, aku start lah buat muka ketat. yup muka aku yang emo dah sangat stylo tu. seriously aku rasa nak berhenti dah. bagero.

cakap pasal muka ketat, aku dah start setting rambut aku macam dulu dah. sekarang just nak tunggu ianya panjang saja. lagi sebulan aku rasa sempat lah kot nak panjang semula. biar muka ketat aku menghiasi wajahku ini. yelah nanti senang lah nak tunjuk seniority aku kat budak budak baru. baru dia orang tahu emo itu stylo. kehkeh

dalam bulan puasa ni kita kena banyak bersabar. aku memang banyak sangat sabar siang tadi. tapi biasalah muka ketat aku mesti tetap kena ada. so banyak lah customer yang aku layan dengan muka ketat aku ni. padan muka. aku nak tengok esok macam mana pula.



^__^  aku semakin bosan.



No comments:

Post a Comment