Wednesday, June 29, 2011

Kerja Baru !

Yo !

hahaha aku dah start kerja balik ! baru masuk dua hari. kerja dekat petronas yang selalu aku isi minyak tu sebagai cashier. ala takkan tak tahu. ape lah.

hari hari pegang duit beribu ribu. alangkah kaya nya aku (walau  untuk sementara). sekarang masih lagi dalam training period so time kerja aku tak tetap lagi. start minggu depan baru secara rasmi aku kerja ikut syif. 

tadi pagi aku jumpa jozan. si johan beli minyak (isi minyak lah), si zizan pula beli coolent (air radiator), perghhh agak teruja la tadi. yelah mana nak dapat peluang selalu jumpa artis. bhahahaha tapi aku relex saja tadi (cover).

kerja pula agak penat, tapi tak apa sebab time ni kita rasa nak belajar cari duit. baru boleh rasa macam mana mak bapak kita penat penat cari duit, kan ? heheh 

staf staf lain pun besh besh semua so aku setakat ni tak ada masalah lah. harap harap terus begini (ayat skema ?) banyak lagi nak kena belajar ni. tadi je dah banyak buat silap nasib baik tak ada yang short lagi setakat ni (kira macam rugi lah). lepas ni kena berusaha lagi nih. 




^__^ kerja, bersebab ! 





No comments:

Post a Comment