Saturday, February 19, 2011

No 28

Hyeez bebeh;

aha skg aku kat lib, baru la dpt sng post entry baru ha. kalau kat wang ulu tu da mcm sipot tenet nye. hah.

sbnanye byk na cte ni tp wat mse skg bia la ku cte sumting yg blaku smlm.

smlm, aku dpt jersi weh. unimap pnye. huh. agak besh la rse sbb bnda free an. dpt full set baju sua stoking. puas aty wlaupon aku bkn 1st eleven ataupon bakal disingkirkan. bhahahaha

ptg ni ade game lg. aku pling suke time2 cm ni, asek game, sbb dpt biasakan diri ngn team. smlm game, arini game, sok game gak. sok lg besh sbb pngurus ckp sok game kat alor star. waaaahaooooo!

smlm aku cket lg na score tp sbb kegopohan dan kekonfiusan aku dlm membuat keputusan, ta pat score plop. syg btol. huh. 

posisi aku takat ni left wing. posisi idaman aku sejak di bangku skolah. tp klu na di ekot an rmai lg bgus. so aku kne kerja lg kuat lah spy dpt first team. klu da usaha gak dan still tersingkir, tape la tade rzeki. yg penting usaha. 

aha lupe na bg tau jersi aku no 28, sbb maen amek jep. tape sbb ni la nombor ronaldo time dia kat sporting lisbon dlu b4 dia join MU. =)



^__^ arwah bapak aku ta pena aja aku utk menyerah kalah. Ganbatte! 




1 comment: