Thursday, December 2, 2010

7 Jam Selepas Final

Yo.

sehari selepas exam. kesimpulannye? ntah la, tawakal jep kot. na kate ta stdy, da stdy abes da. fluid mechanics, math 3, soil mechanics, ethnics relation, structure thoery, arap2 ta pya repeat satu pon. ape prlu kte buat skg? doa dan tawakal jep.


^^^^^^^,,,,,^^^^^^^



jam skg menunjukkan pukul 1.20 pagi. aku sorg2 terbaring kat katil ni, perah otak pk na tulis ape utk entry kli ni. rasa cm da lme ta tulis an. sjak b4 xm aritu. so kali ni na tulis psl ape? ntah la. otak agk berserabut time ni. takat tulis ape yg terlintas jela k.

musim xm kli ni agk trok r. didahului dgn aku mnjadi single. phm? mksdnye aku clash. uh. clash la sgt. then bnjir melanda. moto mati di tgah jln. taley idop. aku keracunan makanan. terdampar atas katil smpai 3 ari. selisih phm  dgn mbr lg. mcm2 da otak aku pk. 

perkara yg aku na terap an kat sini ialah, sume ni dugaan. utk menguji sejauh mana kesabaran kte. yee. ayat aku agk skema an? mmg pon sbb aku tgah dlm mood skema skg ni. skema itu stylo.

ble dtg bnda2 mcm ni an, buat aku pk, mayb ade hkmah. tp ape hkmahnye, Tuhan jep yg tau. yg pnting, ble smting buruk berlaku, jgn salah an tkdir ke ape ke. cuba pk mayb ade silap kte sndri kot. ble kte trase ade org cm ta puas aty ngn kte, pk sala sndri dlu, jgn trus melenting. kne mngena ngn ayat kat atas? tade.

so, ni baru intro jep psl time2 lpas xm, pasni aku update lg k. agk busan sbnanye. tu yg gatal na tulis entry nih. jgn risau klu ta phm ape aku tulis ni, sbb aku pon tgah penin skg. aduh. pening. 

^__^ sem ni da abes tp aku maseh byk kje.




No comments:

Post a Comment