Monday, November 22, 2010

Esok Na Final Dah

hep!

sehari b4 xm. arini ari isnin. esok ari selasa. esok baru stat paper. fluid mechanics. klu na ekot an mmg la byk lg ta phm. tp skg ni bkn mse utk pk sume tu. skg mse utk pk cne na tenang an diri menjelang esok. asal an kte tenang, pasti boleh ber-pk dgn betul.

-aku byk yg belah kanan tu-


mod stdy semakin menghilang. yup. mkin na xm mkin hilang moodnye. sume msti stuju ni. yg tggal skg ialah mood tawakal. a'ah tawakal ialah perkara yg slalu aku buat time na xm. dan hasilnya? aku duk terperuk kat wang ulu ni ha. phm2 suda.


-da stat ilang mood da-


paper sok ialah pd pukul 8.30 mlm. dulu kat skola ke matrix ke mne ade xm time mlm, yg ade pon kuiz jep, tp sbb paper fluid ni clas aku jep yg amek, so ley la wat mlm. arap2 sok ade la plv ke lect ke yg baek aty na tolong2. 

satu bnda yg aku takan buat time xm final, meniru. seingat aku ta pena la bwk toyol ke time2 final ni, klu time kuiz ke test ke tu laen la. sbb ape? sbb na uji kemampuan diri. na tgk tahap mne bagusnya aku ni. sbnanye aku ta la bgus mne pon. tp yela kdg2 tu na gak tgk an. 

mlm ni igt na selak2 alek nota fluid sume. tp tgk la, klu ade mood. aku an moody. emo. poyo. sume aku la. 

otw na final ni, mcm2 hal blaku. sabau jela. klu ikot an aty mau jep aku g maen bola sorg2 atas pdg tu. ta pon rempit mlm2 sorg2 laju2. baru release tension cket. tension sbb ape? laen kli aku bg tau.


-sabar ye ad!d0-


entry kali ni sbnanye berkonsep an final xm utk esok tp nmpk cm da mnyimpang da. tape. ni menunjukkan otak aku ta centre time ni. knon penuh dgn ilmu. konon nye. utk penduduk-penduduk final yg stat esok, good luck! 



^__^ GOOD LUCK kpd aku. mmg betul2 perlukannye kali ni. 






5 comments:

  1. hg mmg slalu xcnter..hahahha
    nnt msuk dwn nk jwb jgn emo2 time nk jwb..
    kg lgsung hg xle wt pa2..k...
    so gdluck adik ku!!!!!!!!!!! :P

    ReplyDelete
  2. gud luck ye incik ad!...
    klu ase2 blank je time jwb exam tuh egt je aq..
    sure bule jwab punye..
    hekhekhek...!

    ReplyDelete
  3. good luck bangah! along, mak n bapak doakan yg tbaik utk ko.. bile da berusaha.. kita bertawakal plak yep! insyaAllah.. JANGAN SERABOTkan PALOTAK tu with all nonsense thing in your mind. just focus to your exam. k dik?! chaoz!

    ReplyDelete
  4. edda - arigato gozaimas! =)
    muntari - hohohoho gud luck juga kakaku! emo itu stylo.
    sheeda - baek t aku igt ko ek. bhahaha
    along - yee baeklah. hahaha

    ReplyDelete