Friday, October 8, 2010

Hidup Aku Sikit2


Yo ni aku lagi..


Mestilah aku abes tu sape lg an..pediaaa la hai...haa skg da pkul 3 pagi da..aku baru alek ftsal..kira 1st time la aku maen ftsal smpai lewat kat sini..yaa kat sini, kat perlis ni ha..

Saje jep na menulis..tgah dok sowg2 ni tbe ade feel na menulis plop..bhaha
Skg life aku kat sini agk okai la..tade prob pape..tade prob mbr ke prob mkn ke tp prob blajau tu ade la..prob kat sini okai tp prob kat tmpat laen ade la kot..yaa ta laen ta bkn prob mkwe..bhohoho

Byk btul aku mkn aty ngn mkwe aku sowg ni..aiyoo die lak ley wat dono jep..tau ta dono tu ape? Mcm wat tatau la..nta la weh..dala dok jaoh..gaya dia pon laen jep..klu dia buat ta kesah, y should i? Wo0o0ho0o speakin beb!

Smbil meneguk aer teh o panas dgn lyn lagu korea ni, aku cuba pk, kdg2 leceh gak ble sek pk prob mkwe ni, tp klu ta pk t ckp ta ciuz plop..aiyoo ponin den..
Papepon skg aku tgah gumbira ngn mbr2 aku..tatau la dorg gumbira ngn aku ke ta..bhahaha tmbh skg mcm2 cte @ gossip tgah hot, yg membabitkan hosmate aku, aku pon agk seronok la melayan kerenah2 tersebut..woho0!

Perut mcm bese la, tgah lapar ha skg..na mkn tp tade org na teman..gedik kn aku? Bhehehe aha lupe plop ari ni ari jumaat..ptg kang aku kena pegi kem relaxation..konon2 terpilih la..org yg in charge tu ckp yg terpilih ni sbb pointer final aritu na smpai 3 da..konon na bg relax supaya harapan utk sem ni dpt 3 pointer la..tp bila aku pk alek result test structure, math, fluid aku, cm harapan tinggal harapan jep 3 pointer tu..bhehehehe

Tp okai la kot kem tu, ta pya baya sbb tiap skool anta 5 org jep, so mkn free kn, aku lg la okai..skg tgah na jimat ha smpai ujung sem..tgal bape jep duet PT aku, ta smpai RM200 pon bai..cne na idop? Caranya, carik ape je cara spy dpt mkn free..lg pon aku da register jd sekretriat utk ptandingan debat t..aku join sbb dga2 ada dpt elaun, so dpt la gak wat duet mkn..tape2 susa2 dulu yee..wo0ho0!

Sekian dulu la ye, aku na pegi mandi, basuh kain, dan solat isyak..jumpe lagi lepas aku alek dr kem tu t ek!


^__^ belajar berdikari weh! Wo0oho0!

2 comments:

  1. mcm2 cte @ gossip tgah hot, yg membabitkan hosmate aku
    i like dis statement...hahahaha

    ReplyDelete
  2. bhahaha tape lah aku ley sabar lagi lah..=p

    ReplyDelete