Saturday, September 4, 2010

Saat Pulang Raya Weh !

yo;

rse cm da lme ta update blog ni, tp sebenarnya ta la lme sgt..bru jep aritu kot pas pegi Penang..bhohoh

aha ni na citer cket jep..psl na alek raya..sape suke raya angkat jari kaki ! skg jam baru pkul 4 am..flight aku (bus jep sbnanye tp aku suke pggl flight) pukul 7.45 am..awal gler an? tp tape y penting dpt alek..bhahaha jap lg alek ngn Kak Liya ngn Syapik, naek jep satu bus tp destinasi laen2 lah..dorang turun Melaka, aku turun Seremban..ouh Terminal 1 da lme ta jmpe..=)

brg da ciap packing da..mcm na pndah umah daha brg aku..bhahahaha (metafora jep)

gerak naek teksi dr Wang Ulu ni jap lg pkul 7..agak2 dpt lepak jap kat Kangar tu then fly la..bhahahahak! aku ta tido lg ni, semata - mata sbb takut ta dpt bgn jap lg, da la awal pagi..kang beraya kat Kangar jep aku kang..bheheh

upe meja aku b4 pulang beraya! bhahaha

hosmate aku sorg da alek, pasni tggal lg 2 org..due2 alek ari Sabtu..tape korg jge umah dlu la ek? bhehehehek ermm na cte ap lg..tu jela kot..t smpai umah aku update lg yeekkkkkk~

^__^ tak sangka na raya dah cpt jep mse berlalu =)

No comments:

Post a Comment