Friday, October 1, 2010

macam2 la prob ni~

dear diary, (wakakakaka ey ey~)




yo! lme plop rasa ta update ha..sbnanye byk bnda na tulis tp cm tade masa la..bz ngn stdy lg..bkakakakakak
a..stdy la sgt..saje tbe2 na tulis alek ha..




td baru buat test math..mcm haram..babi betol..dala aku buat pakai kpala otak jep, ta pkai bku pon weh..ebat ta? kehkehkeh arini ari jumaat..clas pkul 3 ptg kang..pagi ni tatau na buat ape..(ada mse stdy tp tanak stdy) tu yg taley jwb test tu..bongek..bhahahaha


dala mggu depan aku kena g kem ape nta..bunyi mcm ni 'Kem Relaxion' kot..aku perlukan relex ke? Adakah muka aku nmpak ketat lg? ceiss bongek sgguh..so weekend mggu depan aku tarak k..skip clas Etnik plop tu, dala ade presentation plop tu..cne na wat la ha..huh prob lg..


smlm aku tatau nape ada org sng plop na tacing ngn aku..dala ada org yg da stat tarik muka ngn aku..bongek r..aku elok2 da ta EMO da pas raya ni dia buat cm tu plop..aku byk gurau jep..tu pon na terasa..mende la..


okai klu na pk mmg ada salah aku gak la..tatau plop dorang cpt terasa..gurau mbr2 pon na trasa..aiyooo..di sini aku na mntak maap la k..dr smlm aku da mntak maap da..tp korg buat cm tanak lyan plop..malas r na tarik2 muka ni..dala satu clas..cehhh


aku ngaku la salah aku..SORRY byk2 ye..wo0o0o0o..dala test aku taley jwb td..ngn prob tacing ni lg..mayb aku mmg kena g kem nta pape tu kot..aiyo0o0o0oo0o0o0o0o0o0o0..aku okai jep...wo0o0oho0o0o0o0





^__^ aku na idop tenang la weh! wakakaka ey ey~





No comments:

Post a Comment