Sunday, September 5, 2010

A Day Out With My Bros & Sista !

hep,

arini aku pegi kua dgn adik - beradik ku..hoho konon2 kua sbb na g shoping raya la..and..sis aku belanja semua! bhahaha

kte org gerak dlm pukul 12 tga hari..pegi Jusco Seremban 2..bersama dgn sis aku dan 3 org adik ku..

samapi jep terus stat jln..mestilah takan stat guling2 plop..mula la masuk butik2 yg ada..(kasi bunyi mcm kdai mahal cket bheheh)..pas usha2 butik yg ada, kami (aku dan adik2 ku, sbb sis aku tukang kua duet bheheh) terus da plan na beli ape..

aku ta mintak byk pon, juz satu benda jep, sepasang kasut..dan kali kedua aku akan pakai kasut mahal (bg aku la) bhahaha..beratus gak la kasut tu..bhuhu


ini saya punya..bheheh


adik aku yg f5 tu dpt la dua helai jeans..and adik2 aku yg pling kcik tu dpt la sehelai baju sorg..ckupla kot sbb aritu dia org da shoping ngn mak dulu..bheheh



testing yok,,



peace bro,,bhehehek


nmpk mcm cket tp klu total semua stuff tgk harga beratus gak la yg melayang..bhoho tq along! =p

pastu kte org g Tesco plop, na cari brg kuih jep..pusing2 la ngn troli, mencari brg..aku dala 1st time masuk Tesco tu..so amek pluang la na usha2 brg..murah gak siott..mmg Tesco betul la..



fokus cari brg weh,,


sis aku penin dah,


lepas abes beli brg semua kte org pn blah la pulang ke rumah..otw alek tu tiba2 aku pasan kat sit belakang senyap jep..upenye bdk dua org tu da tido..sti ponat an berjalan time puasa ni? bhahaha


silalah tido ye..


agak2 dlm pukul 5 sampai la umah..rsenye t pas raya na kua lg la, bwak mak bpak kali..bhahahahahahaha!


^__^ arigato gozaimas sista !






1 comment: