Wednesday, September 8, 2010

buat KUIH lah !

yo,

ptg td dan siang semalam aku telah berjaya menyiapkan kuih..yee kuih..ta cye? percayalah..bhahaha smlm aku wat kuih dahlia..tau? pena dga? pena mkn? ciuz sdap weh..seb bek pose..bhehe


ni la upe kuih dahlia!

then siang td aku setelkan lg satu jenis kuih wajib tiap tahun kena ada, kuih chocolate chip..yesss..bunyi mcm mat salleh an..sdap gler..aku da rasa time buka td..bhahahaha

ni upe time na packing,


ni upe tima baru kua oven,



ni upe b4 masuk oven,


pastu ade lg satu kuih da wat gak siang td, kuih tat nenas, tp yg tu aku ta join sbb aku ta minat sgt kuih tu..bhahahaha jd tade pic gak lah! bheheh


saje na cte psl kuih arini..sebenarnya semua kuih tu aku tolong gentel dgn cop dgn bakar jep, yg bancuh msti la mak aku yg buat, klu aku yg buat, nanti semua tu jd kuih lempeng..sekian..



^__^ ta smpai 4 hari konpem sume kuih umah aku abes.




1 comment:

  1. da abes da pon dik.. haha~ tggl biskot dahlia jep yg ader. hehe.. tukang mkn tu adela ako.. kihkihkih

    ReplyDelete